У Кам’янському хуліган розтрощив поліцейське авто

01.11.2021 12:06   -

Далеко не всі почувають вдячність і повагу до правоохоронців. Дехто їх аж так не любить, що готовуй псувати транспортні засоби поліцейських.

У Кам’янському затримали 38-річного місцевого мешканця, що буквально розтрощив машину і попробивав шини на патрульному поліцейському авто. Найцікавіше, що наряд поліції прибув саме для затримання даного чоловіка – напідпитку він влаштував дебош у квартирі колишньої дружини.

З хуліганських мотивів 38-річний місцевий житель розбив скло та проколов колеса на автівці. Подія сталася 30 жовтня біля однієї із багатоповерхівок на лівобережжі міста. Як було встановлено, близько 21:30, порушник прийшов додому до колишньої дружини. Зі слів очевидців, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Аби вгамувати непроханого гостя, жінка зателефонувала до поліції. Почувши це, чоловік втік та заховався поруч з будинком. Дочекавшись, коли поліцейські зайшли до під’їзду, зловмисник підійшов до автомобіля та розтрощив транспортний засіб. Після чого з місця події втік”, – сказано в повідомленні поліції.

Проте, хуліган далеко не втік – вже за 30 хвилин його затримали поліцейські відділення поліції № 1 Кам’янського РУП.

Така вихідка може вартувати чоловіку строку за гратами – за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Немає опису світлини.