У Дніпровській міськраді розповіли про роботу комунальних служб станом на вечір 5 лютого

05.02.2023 18:45   -

Станом на 18:00 у Дніпрі працюють всі об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні та тепло-розподільчі пункти цих КП.

Також працюють всі будинкові, квартальні, районні котельні та тепло-розподільчі пункти КП «Теплоенерго».

Жодних аварійних ситуацій на мережах теплопостачання не зафіксовано.

Всі підвищувальні насосні станції також працюють у штатному режимі. Водопостачання в будинках дніпрян стабільне. Тиск подачі води в нормі.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Станом на 18:00 аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» продовжує ремонтні роботи на вул. Сподівань, 81. У зв’язку з чим припинено водопостачання вулиць:

  • Онезька;
  • Сподівань;
  • Інгульська;
  • Балхаська;
  • Робесп’єра;
  • Незламна, 184-393.

Водопостачання буде відновлено до кінця дня.

Тривають ремонтні роботи з ліквідації аварії на водоводі по вул. Яна Гуса, 36.
Поки що перекрито водопостачання будинкам № 1-50. Комунальники роблять все можливе, аби якомога швидше відновити людям водопостачання.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо-, та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Ситуація у Дніпрі з електропостачанням налагоджується. Протягом дня відключення світла у будинках, які обслуговує приватна енергопостачальна компанія ДТЕК, не застосовувалися. Схожа ситуація була і з об’єктами критичної інфраструктури.

Проте компанія ДТЕК повідомляла, що почне вимикати світло у дніпрян з 16 години. Все через те, що НЕК «Укренерго» надала обмеження споживання для Дніпропетровської області лише на другу половину дня. Нашій області виділити 1494 МВт.

В компанії повідомили, що ліміти споживання електроенергії будуть застосовані лише з 16:00 до 20:00.
Тобто у цей час можливі відключення світла.

Дізнатися, коли за графіком у вас мають вимкнути світло, можна за посиланнями:

  • якщо ви абонент ДТЕК – https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns
  • якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html

Наполегливо просимо дніпрян розумно споживати електроенергію та не вмикати всі електроприлади одночасно.

Приватні енергопостачальні компанії зазначають, що у випадку надмірного споживання електроенергії будуть введені аварійні відключення.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12