У Дніпропетровську відбудеться традиційний травневий пікнік

26.04.2016 17:55   -
Автор:

Улюблене свято дніпропетровців цьогоріч проведуть 7 травня. У цей день в парку Сагайдака (Воронцова) влаштують різноманітні виставки, майстер-класи, виступи творчих колективів, фестиваль національних кухонь світу та багато інших сюрпризів. На традиційний травневий пікнік чекають гостей з усієї України. Очікується, що пікнік розпочнеться о 14.00.
Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на прес-службу Дніпропетровської міськради.
Обговорити майбутній сценарій свята прийшли представники різник національних громад. Євреї, грузини, греки, вірмени, кримські татари, азербайджанці німці та литовці зібралися за круглим столом у міськраді.
Радник міського голови на громадських засадах по справах національностей та зв’язкам з релігійними общинами Олег Ростовцев звернувся до міжнаціонального зібрання з проханням зробити свій внесок в організацію пікніку.
«Хто дасть пораду, хто підготує творчий колектив чи допоможе з облаштуванням національної кухні – усе стане у пригоді. Адже це свято буде справжнім доказом того, що всі разом тут, у Дніпропетровську, ми живемо у мирі та дружбі», – сказав Олег Ростовцев.
У міськраді впевнені, це травневе свято здатне забезпечити заряд позитивних емоцій не лише на травневі святи. Воно допоможе людям більше дізнатися про культуру та традиції різних народів. А знаючи національні особливості – легше знаходити спільну мову і розуміти одне одного.
Зазначимо, що наразі Дніпропетровськ є рідною домівкою представникам понад 80 національностей світу.