У Дніпропетровську на Царьова відкрили кримінальне провадження

25.02.2015 08:09   -
Автор:

У Дніпропетровську призупинили слухання у кримінальному провадженні щодо виселення переселенців, які проживають у будинку опального екс-регіонала Олега Царьова.
Натомість відкрили кримінальне провадження щодо незаконної передачі майна до рук сина Олега Царьова, Максима, передає Телеканал 24.
Віталій Дорохін, який представляє сторону переселенців, вважає: документи підроблені. Адже оформили цей спадок у Дніпропетровську у листопаді минулого року. Сам позивач Максим Царьов до суду не з’явився і цього разу. Замість того надіслав прохання розглядати справи заочно та змінити суддю Андрія Шабанова, бо в його діях убачає проукраїнську позицію.
“В нас надійшла зява про відвід судді, від Царьова Максима Олеговича. Оскільки стаття 20 цивільно-процесуального кодексу передбачує вичерпний перелік підстав для відводу судді, жоден з яких не був виданий позивачем в обгрунтуванні своєї заяви, суд приходить до висновку, що заява позивача про відвід судді є необгрунтованою та безпідставною, тому в її задоволенні слід відмовити”, — сказав суддя дніпропетровського райсуду Андрій Шабанов.
Читайте також: Зам областного прокурора Днепропетровщины оказался с “сомнительным прошлым”
“Після ознайомлення з цими документами, які були прикладені до позову, нам стало відомо про дарування цього майна синові Царьова. І у нас є підстава вважати, що частина цих документів підроблені”, — заявив адвокат переселенців Віталій Дорохін.