У Дніпропетровську 950 поліцейських присягнули на вірність народу України (ФОТО)

17.01.2016 18:00   -
Автор:

Сьогодні, 17 січня, на Фестивальному причалі у Дніпропетровську відбулася церемонія складання присяги 950 патрульними поліцейськими, які закінчили своє навчання.
Про це пише видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ” з посиланням на прес-службу поліції.
У церемонії приведення поліцейських до присяги взяв участь заступник глави Національної поліції України Олександр Фацевич, начальник ГУНП України в Дніпропетровській області Ігор Репешко та керівники органів місцевої влади.
Очолив Управління патрульної поліції Дніпропетровська Володимир Богоніс. У лавах патрульної поліції Дніпропетровська служитимуть 54 учасника АТО, а також близько 100 колишніх працівників міліції.
“950 осіб, які пройшли жорсткий відбір з 8123 кандидатів. Конкурс пройшли 974 людини, змогли закінчити навчання – 950. З них – 23% дівчата, 86% – з вищою освітою, кожен десятий – учасник АТО. Багато спортсменів (32 кмс, 5 майстрів спорту, 1 мсмк). 13% раніше служили в органах МВС (в основному в добровольчих батальйонах МВС «Дніпро-1» і «Січеслав»)”, – зазначив на своїй сторінці у фейсбук міністр Арсен Аваков.
У поліції заявили, що вже сьогодні ввечері нові патрульні стануть до роботи. В одну зміну (кожні 12 годин) місто патрулюватимуть 250 поліцейських на більш ніж 90 авто.
Читайте також: Днепропетровцев приглашают на экскурсию в отделение полиции






Фото: прес-служба міськради