У Дніпропетровській міській раді відкрився волонтерський пункт

18.12.2014 16:03   -
Автор:

Сьогодні, 18 грудня, у Дніпропетровській міській раді відкрився волонтерський пункт. Там збиратимуть медикаменти та речі першої необхідності для учасників АТО та поранених бійців.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Депутати міськради ініціювали відкриття волонтерського пункту для того, щоб люди гуляючи містом могли занести продукти, теплий одяг та медикаменти для наших солдат. У пункті працюватимуть волонтери, вони звітуватимуть містянам про передані речі, та готуватимуть списки найбільш необхідного у даний момент», – зазначила депутат міськради Ганна Вишнякова. Вона також додала, що пункт буде працювати стільки, скільки це буде потрібно.
Волонтер Роман Ковтун, який опікується роботою пункту наголосив, що він впевнений у його ефективності. «Я пів року збираю речі для солдат і стикаюсь з тим, що люди просто не знають куди їх приносити. Добре, що виникла ідея створити такий пункт у центрі міста», – сказав Роман Ковтун. Він також додав, що не дивлячись на те, що пункт щойно відкрився, вже є перші надходження – теплий одяг, супові та борщові набори, маскувальні костюми, спідню білизну та теплі берці. Депутати міськради передали волонтерам на придбання необхідних речей понад 2 тисячі гривень. Волонтери зазначають, що зібрані речі у першу чергу доставлятимуть солдатам, які знаходяться на передовій. Найбільше там потребують приладів спостереження, теплих речей та медикаментів.
Волонтерський пункт працює у приміщенні міської ради (просп. К. Маркса, 75, 1 поверх) у будні з 11.00 до 18.00.