У Дніпродзержинську міська влада радилась з волонтерами та збирала допомогу бійцям АТО

19.12.2014 12:17   -
Автор:

18 грудня у виконкомі Дніпродзержинської міської ради відбулася третя нарада з волонтерами міста щодо надання допомоги бійцям АТО. На минулих зустрічах було визначено, які саме речі необхідні для воїнів, що служать у зоні антитерористичної операції.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
До міської влади зі списком потрібних речей звернулися бійці одного з українських батальонів.
За повідомленням міськради, першу партію речей вже закупили, проте серед потреб військовослужбовців є обладнання, яке коштує дуже багато. Це – генератори, тепловізори, прилади нічного бачення тощо.
На думку чиновників, реальна допомога солдатам має складатися з двох етапів. Перша частина – це ті кошти, які збирають та використовують волонтери. Другий етап – зміни в програмі соціального захисту, які передбачаються на наступний рік, адже при формуванні міського бюджету потрібно приділити увагу системі охорони здоров’я та соціального захисту учасників АТО та членів їх родин.
Серед актуальних завдань на зустрічі окреслили потребу в налагодженні офіційних контактів з командирами частин. Важливе також питання якості закуповуваних речей та обладнання.
Читайте також: Городской бюджет Днепропетровска потратит на «поддержку волонтеров» 4,2 млн грн