У Дніпродзержинську до влади рветься сепаратист, – нардеп

19.11.2015 09:15   -
Автор:

У Дніпродзержинську на посаду секретарянового скликання міськради намагаються проштовхнути одіозного поплічника Олега Царьова Ігоря Лісничого.
Про це на своїй сторінці у фейсбук заявив нардеп Віталій Купрій, пише видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Бій за Дніпропетровщину далеко не закінчений. І в Кривому розі, і в Дніпродзержинську до влади рвуться сепаратисти і зрадники українського народу. Тепер в бій вступили безпосередньо росіяне!
До мене доходить інформація, що російські власники Дніпродзержинського металургійного комбіната ім. Дзержинського надали вказівку своїм місцевим керівникам розірвати фракцію міської ради від УКРОПу і змусити частину наших депутатів перейти на сторону партії “Наш край”, щоб захищати інтереси Путіна.
Вони під загрозою звільнення з містоутворюючого підприємства ДМКД вимагають у депутатів, які там працюють, проголосувати за кандидата на посаду секретаря Дніпродзержинської міськради Ігоря Лісничого. Це саме та людина, яка всього пару років тому відстоювала інтереси “русского мира”, був лідером місцевого осередку “Українського вибіру” Віктора Медведчука. Це особистий товарищ одіозного депутата Олега Царьова. Силовий блок Лісничого, сформований проросійськи налаштованим криміналітетом з банди Олега Нетребка на прізвисько “Нетрик”, який активно протистояв Революції гідності, здійснив замах на журналістку Тетяну Чорновол.
Путін шукає всі можливі шляхи поновлення свого впливу в Україні. І використовує для цього російський бізнес. Цей процес треба негайно зупинити! Не дарма наша партія єдина в Україні підняла питання експропріації підприємств – агентів впливу Путіна як компенсацію державі за збитки, нанесені державі в Криму і на Донбасі.
Не допустимо “русский мир” на Дніпропетровщину!», – зазначив нардеп.
Читайте також: Ради того, чтобы Днепродзержинск получил миллион евро, депутата выбросили в мусор