У Дніпрі запустили мобільний застосунок «D-Transport» для користувачів громадського транспорту

29.11.2021 09:50   -

У Дніпрі запрацював застосунок «D-Transport». Там можна бачити точний рух всього громадського транспорту міста: тролейбусів, трамваїв, автобусів і метро. Завантажується застосунок через Google Play Store та App Store. Про це повідомляється на сторінці Департаменту транспорту та інфраструктури Дніпра.

«Ми робимо все для зручності дніпрян. Нещодавно представили чат-бот контакт-центру – серед містян він дуже популярний, адже можна швидко та зручно подати заявку щодо вирішення комунальних питань. І зараз для якісного моніторингу руху пасажирського транспорту запускаємо сервіс «D-Transport»», – доповів заступник міського голови щодо цифрової трансформації Костянтин Цепенніков.

У міськраді переконують, що новий застосунок буде якіснішим за аналоги, оскільки отримуватиме інформацію з єдиного оперативно-диспетчерського центру Дніпра. Окрім того, на застосунок «D-Transport» містянам приходитимуть повідомлення про зміни в русі, а ще він абсолютно безкоштовний і не матиме реклами.

«На нашому сайті det-dnipro.dp.ua/prezentatsiya-dodatku-d-transport є й інструкції з користування», – підкреслив начальник оперативно-диспетчерського центру КП «Дніпровський електротранспорт» Олег Клевцов.