У Дніпрі запрацює “Фабрика Святого Миколая”

09.12.2021 11:33   -
Автор:

10 грудня 2021 р. о 16:00 в межах акції “Миколай про тебе не забуде” у м. Дніпро відбудеться відкриття Фабрики святого Миколая (вул. Генерала Пушкіна, 1, Fabrica L). Саме тут волонтери формуватимуть індивідуальні подарункові набори для кожної дитини з малозабезпечених та багатодітних сімей. Кожен подарунок включатиме в себе 3 складові (солодощі, канцелярське приладдя та іграшку) і формуватиметься з урахуванням віку та статі дитини.

За 12 років акції кількість її підопічних зросла до понад 2000 тисяч дітей. Щоб адресно привітати кожного з дітлахів в святкові дні вкрай необхідна допомога волонтерів.

А саме:

  • Допомогти у пакуванні іменних подарункових наборів для дітей на Фабриці.
  • Стати помічником св. Миколая і адресно привітати дітей у святкові дні.
  • За наявності власного авто стати водієм помічників св.Миколая і допомогти з розвезнням подарунків.

Щоб стати волонтером акції, необхідно заповнити анкету.

Крім того, по всьому місту працюють понад 25 пунктів збору подарунків, куди до 16-го грудня можна приносити іграшки, солодощі, книги, набори для творчості, канцелярські вироби та спортивне знаряддя для дітей від 0 до 14 років, які потім будуть передані на Фабрику. Зверніть увагу: усі подарунки мають бути виключно новими, безпечними та відповідати стандартам якості.

У Львові запрацювала Фабрика Святого Миколая. Фото дня - ZAXID.NET

Повний перелік адрес пунктів збору є тут.

Також можна взяти участь 10 грудня у благодійному аукціоні та 13 грудня у благодійному майстер-класі “Різдвяна свічка”.

Для проведення акції дуже важлива допомога кожного! Адже навіть маленький крок – це значний внесок у Миколайчине диво.

Мета акції – привітання з Днем св. Миколая дітей з малозабезпечених сімей, дітей з особливими потребами, дітей воїнів АТО та ООС. Задля здійснення цієї мети організовується збір коштів, подарунків та пошук волонтерів. У 2020 році в рамках акції вдалося привітати 2063 дитини з малозабезпечених родин міста.  Під час акції у м. Дніпро вже традиційно відбуваються творчі заходи, квести, зустрічі та майстер-класи, відвідавши які, кожен житель чи гість міста моє можливість допомогти у благій справі.  Зокрема, 13 листопада та 2 грудня відбулися благодійні концерти “UTRENNIK” та “Миколай-Party”, а також серія майстер-класів для дорослих та дітей “Благодійна неділя: Сімейні розваги” та “Канцелярія святого Миколая”.