У Дніпрі відбулися воркаут-батли

01.06.2021 07:39   -

У Дніпрі відбулися чемпіонат України з воркаут-батлів, чемпіонат України зі стрітліфтингу та чемпіонат України з воркаут-рекордів. Усе це – у рамках 10-го ювілейного фестивалю здорового способу життя Mix Battle Fest, – повідомляє Дніпровська міська рада.

За оприлюдненими даними, на захід зібралася молодь зі всієї України.

“Головне – це популяризація спорту у будь-якому прояві, адже воркаут – це найдоступніший вид спорту”, – зазначив лідер міжнародної організації Street Workout Денис Мінін.

Аби не створювати скупчення людей, фестиваль тривав 10 годин. Організатори розділили потоки людей за напрямами та віком.

У заході взяли участь понад 400 учасників зі всієї країни від 6 до 42 років. Аби не створювати скупчення людей, фестиваль тривав 10 годин.

«Ми розділили потоки людей за напрямами та віком, аби одночасно у залі не перебувало багато людей. В рамках традиційного фестивалю здорового способу життя ми, як зазвичай, організували чемпіонат України з стрітліфтингу, воркаут-батлів і воркаут-рекордів. Це три різні дисципліни, в яких у нас близько 80 номінацій», – розповів представник міжнародної організації «Street Workout» Гауранітай Шуліка.

Переможці чемпіонатів отримали путівку на чемпіонат світу Workout–2021, який відбудеться 24 серпня у Києві.