У Дніпрі відбудеться з’їзд патріотичних сил

17.04.2019 12:30   -
Автор:

Україну знову рвуть на шматки. Такої ворожнечі один до одного не було за всі часи існування нашої держави. Саме тому патріоти Дніпропетровщини влаштують з’їзд у Дніпрі.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише патріотична організація “Дух Нації“, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
Нація, яка за свою історію вистоювала у боротьбі з найсильнішими імперіями світу, зараз знищує сама себе.
Наш народ завжди доводив, що є дійсним господарем на своїй землі. Тож доведемо і зараз, що ми єдині! Що українському роду ніколи не буде переводу! І не Президент вирішує долю українців, а ми з вами.
Всеукраїнський народний рух «Дух Нації», 17 квітня збирає всіх лідерів проукраїнських організацій, на З`їзд патріотичних сил Січеславщіни.
Мета З`їзду:
– Визнати та прийняти волю народу стосовно обраного Президента.
Ми всі прагнемо жити в демократичній країні, тож ми маємо поважати вибір свого народу.
– Затвердити наш статус як патріотично налаштованих організацій, гарантів дотримання обраним Президентом проукраїнського, «пронародного» напрямку розвитку країни.
Президент є гарантом дотримання Конституції. Ми ж з Вами, будемо гарантами виконання Президентом Конституції.
– Забезпечити громадський порядок.
Ми не дамо ворогам України розхитувати ситуацію на нашій землі. Ми готові організувати мобільні групи для забезпечення громадянської стабільності у післявиборчий період.
Славне місто Дніпро, вкотре підтвердить своє звання форпосту України.
Ми звертаємось до наших земляків:
нічого не бійтесь!
Хто б не став Президентом України, він буде дотримуватись волі народу України.
В кожному з нас є сила духу змінити життя нашого народу на краще. Кладовки казино с выводов с обзорника хранят массу слотов, приносящих удовольствие и блистательные выигрыши. В этих залах на реальные деньги сыграть желают многие почитатели азарта. Когда с выводом полученных выигрышей в клубах нет задержек, можно свободно перечислять на карту Сбербанка заработанные средства.
Ми живемо в часи незалежності, про які мріяли наші пращури. Наші діти будуть жити в тій країні, про яку мріє кожен з нас.
Слава Україні!
Детальна інформація за телефонами: (068)102-00-06; (073)102-00-06.