У Дніпрі відбудеться музичний БеzViz Festival за підтримки ЄС

02.08.2019 17:00   -
Автор:

З 2 по 4 серпня 2019 року у Дніпрі на Монастирському острові пройде крос-культурний БеzViz Festival. Активності під час фестивалю відбудуться у партнерстві з Представництвом Євросоюзу в Україні в рамках проекту підтримки культурних та спортивних ініціатив в Україні.
Про це повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ” із посиланням на прес-службу Представництва ЄС в Україні.
Спеціально для гостей фестивалю буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий зможе, відпочиваючи, дізнатися більше про ЄС, європейські цінності та культуру. Також гості фестивалю матимуть можливість зробити селфі в спеціальній фотозоні ЄС та взяти участь у інших творчих активностях для дітей.
Креативна територія ЄС буде відкрита у всі дні фестивалю, який проходитиме на Монастирському острові. Дістатися до нього можна через два мости, один з яких – понтонний – спеціально монтується для фестивалю. Вхід на фестиваль за квитками. Подробиці – на сайті організаторів http://bezviz.family.
Довідково:
Територія фестивалю БеzViz – це 146 тисяч квадратних метрів для веселощів і музики: вдень працюватимуть парк розваг, ярмарок, майстер-класи, шоукейси, фудкорт, спортивні активності, бар на воді. Ввечері буде відкрито три музичні сцени з музикою від понад 40 українських та закордонних виконавців на всі смаки: Lordi, Crazy Town, 5`nizza, Pianoбой, Бумбокс, ТНМК, Zardonic, Bahroma та багато інших. Музика на одній зі сцен – електронній – буде звучати безупинно 72 години.