У Дніпрі стартує безкоштовний перегляд фільмів про війну

26.11.2019 16:00   -
Автор:

До Дня захисника України у Дніпропетровській ОДА пройде тиждень безкоштовного перегляду повнометражних документальних фільмів. Першу стрічку – «Висота 307,5» – можна буде подивитися вже 29 листопада. Вхід – вільний. Про це розповіла начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка, повідомляє інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
«Розпочинаємо тиждень перегляду патріотичних фільмів про героїзм та звитягу наших воїнів під час бойових дій на Донбасі. Його присвятили Дню захисника України, – розповіла начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка. – Запрошуємо на святковий перегляд, у першу чергу, військовослужбовців із родинами. Та завітати до нашого кінозалу можуть усі бажаючі».
Відкриває перегляд стрічка «Висота 307,5». Вона – про січневе протистояння 2015-го. А саме – один із найжорстокіших боїв за часи російської військової агресії. Герої фільму – учасники оборони найважливішої у ході Дебальцівської кампанії висоти, під Санжарівкою. Їх зіграли реальні учасники тих гарячих подій.
Кінопоказ відбудеться 29 листопада 2019 року у Дніпропетровській ОДА за адресою: м. Дніпро, пр. О. Поля, 1, 1-й поверх, кінозала. Початок о 17:00. Вхід вільний.
На Дніпропетровщині перегляд документальних фільмів до Дня захисника України організували облдержадміністрація разом із ТОВ «Міжнародний продюсерський центр «ФОР-ПОСТ». Серія показів проходитиме з 29 листопада до 5 грудня 2019 року в Дніпропетровській ОДА.