У Дніпрі СБУ викрила терористичну групу

15.04.2020 14:29   -
Автор:

Завдяки спецоперації СБУ в Дніпрі було затримано групу терористів, що причетні до скоєння 18 терористичних актів в Україні – убивств, підпалів та мінування. Про це повідомляється на інтернет-сторінці СБУ.
«У Дніпрі СБУ викрила злочинців, які причетні до вчинення до 18 терактів: мінувань та підпалів будівель разом з людьми. Терористи, зокрема, діяли в Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Полтавській областях. Злочинним угрупованням керував кримінальний авторитет на прізвисько «Арієць», раніше неодноразово засуджений мешканець тимчасово окупованого Криму», – йдеться у повідомленні.
Керувала діяльність терористичної групи агентура російських спецслужб. Під час обшуків було вилучено 16 одиниць вогнепальної зброї, гранати, інформацію про завдання терористів та їх жертв.
У межах кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України, ватажкам угруповання повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.