У Дніпрі розпочався збір подарунків для дітей «Миколай про тебе не забуде»

03.12.2021 12:18   -

У Туристичному інформаційному центрі Дніпра розпочався збір подарунків у рамках благодійної акції «Миколай про тебе не забуде». Ними привітають дітей з малозабезпечених сімей. Організаторка акції Ніна Кондрікова розповіла, що вже третій рік тут працює пункт збирання різноманітних подарунків для дітей.

«Найголовніше – привітати дітей зі святом та подарувати віру у диво, а подарунки – лише привід. Акція проходить у декілька етапів: до 13 грудня ми збираємо подарунки, але вже з 10 грудня відкривається фабрика, на якій ми формуємо їх у іменні подарункові набори відповідно до статі, віку й захоплень кожної дитини. А 19 грудня доставляємо кожний з них особисто дитині в руки», – розповіла Ніна Кондрікова.

Канцелярію, іграшки, книги, смаколики , розважальні ігри та інше можна приносити до Туристичного інформаційного центру Дніпра (площа Героїв Майдану, 1) щодня з дев’ятої ранку до шостої вечора. Окрім того, подарунки збирають в окремих пунктах міста, з їхнім переліком можна ознайомитися на сайті благодійного фонду «Твори добро».