У Дніпрі розпочато голосування за проєкти Бюджету участі VI етапу

18.10.2021 11:49   -

У Дніпрі від сьогодні, 18 жовтня, стартувало голосування за проєкти Бюджету участі VI етапу. Голосування триватиме 16 календарних днів – до 2 листопада. Проголосувати можна максимум за шість різних проєтів на сайті Бюджету участі. Для цього необхідно пройти авторизацію через BankID. Цю систему підтримують майже усі банки, які працюють у місті. Також можна віддати голоси і через термінал Приватбанку.

Загалом дніпряни на VI етап Бюджету участі подали 432 проєкти, з них 373 направлені на голосування за результатами експертної оцінки. Затверджені проєкти відповідають нормам чинного законодавства та положенню про Бюджет участі.

«Наразі вже майже три тисячі дніпрян віддали свої голоси за проєкти. Практика показує, що останні години мешканці досить активно голосують. Чотирнадцять дніпрян щохвилини віддають свої голоси. Обирати проєкти можна в будь-якій категорії, їх п’ять: освітня, гуманітарна, муніципальна, а також молодіжно-інформаційна та медико-соціальна. Тож, обирайте і голосуйте», – розповіла під час пресконференції 18 жовтня директорка департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради Юлія Павлюк.

На проєкти-переможці, які будуть реалізовані наступного року, в міському бюджеті передбачено 48 млн. грн.