У Дніпрі пройде Форум креативних індустрій «Україна – світу»

05.10.2017 17:45   -
Автор:

14 – 15 листопада 2017 року в Дніпрі відбудеться ІІІ Форум креативних індустрій «Україна – світу».
Про це повідомляє Інтернет-видання«ДНЕПР. ГЛАВНОЕ» з посиланням на організаторів.
“Українські креативні індустрії мають значний експортний потенціал та можуть бути цікаві іноземним партнерам та інвесторам.
Українські винахідники здатні дати світові корисні інновації, українські митці – нові віяння у розвитку культури і мистецтва, а українські креативні підприємці – забезпечити економічне процвітання нашій країні.
Ідеї, концепти, проекти і продукти, що можуть бути цікаві закордонним партнерам протягом двох днів представлятимуть і обговорюватимуть понад 200 учасників з усієї України.
Учасники: автори і розробники проектів, творчі підприємці, менеджери культури, представники профільних організацій з різних регіонів України, а також представники органів влади та місцевого самоврядування, лідери громад, експерти з розвитку територій, інвестори.
В рамках форуму будуть представлені успішні приклади розвитку культурних і креативних індустрій з різних регіонів України, а також нові проекти, що шукають фінансування та партнерів. На учасників чекають натхненні виступи практиків культурних і креативних індустрій, які поділяться своїм досвідом, доповіді дослідників креативної економіки, рецепти успіху в пошуку фінансування від представників грантодавчих організацій, спонсорів та інвесторів. І звичайно, знайомства і обговорення партнерства.
В рамках форуму передбачена невелика виставка продукції учасників.
Попередня програма форуму доступна на сайті http://cif.in.ua/“, – йдеться у повідомленні.