У Дніпрі облаштовують сучасний центр надання послуг у форматі «прозорого офісу»

03.08.2021 17:09   -

У Дніпрі на Слобожанському проспекті облаштовують сучасний центр з надання адміністративних сервісів та послуг соцзахисту, він працюватиме у форматі «прозорого офісу», – повідомляє ДніпроОДА.

«Розширюємо мережу центрів, де можна отримати якісні послуги від держави. Швидко, зручно, без черг. Такий почали облаштовувати у Дніпрі на лівобережжі», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Під Центр виділили колишню будівлю Індустріального райвиконкому. Це буде найбільший осередок з надання послуг в Дніпрі. Сучасний, з широким переліком  сервісів, які можна буде отримати в одному місці», – сказав заступник міського голови Едуард Підлубний. 

Адміністратори прийматимуть людей на перших двох поверхах. Працюватимуть у «прозорому офісі». Замість окремих кімнат буде опен спейс.

Третій та четвертий поверхи виділять під так звані бек-офіси. Там займатимуться обробкою документів.

«В будівлі проводимо демонтаж. Далі зробимо навісний вентильований фасад, замінимо вікна та покрівлю, утеплимо дах», – сказав головний підрядник Денис Горбач.

Центр зроблять зручним для людей з інвалідністю – буде ліфт, підйомник, пандуси, тактильна плитка. На території замінять асфальт, висадять квіти.

«Радію, коли місто розбудовують. Постійно з’являється щось нове, гарне. Центр надання послуг поруч – це дуже зручно. Скоро старшій доньці отримувати паспорт. Прийдемо сюди однозначно», – поділилася мешканка Дніпра Інна Гаврилова.