У Дніпрі нетверезий водій спричинив ДТП з 4 авто

02.01.2022 10:39   -

Прес-служба поліції Дніпропетровської області повідомила, що 1 січня було затримано водія автомобіля, що перебував у стані алкогольного сп’яніння – внаслідок аварії відбулося зіткнення 4 автомобілів, в результаті чого травми отримали двоє дорослих та дитина 2020 року народження.

Аварія сталася першого січня о 15:30 на вул. Запорізьке Шосе у м. Дніпро. Попередньо встановлено, що 35-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf» допустив зіткнення з попутним автомобілем «Volkswagen Tiguan», та з автомобілем «Volkswagen Golf». В результаті ДТП автомобіль «Volkswagen Golf» перекинувся на дах та зіткнувся з рухавшимся попереду автомобілем «Ford Fusion». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали водій та двоє пасажирів транспортного засобу «Volkswagen Golf», серед яких хлопчик 2020 року народження. Їх доставлено до лікарні”, – інформує поліція.

На зображенні може бути: дорога та текст

Правоохоронці виявили, що 35-річний водій автівки «Volkswagen Golf» перебував у стані алкогольного сп’яніння – чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

На зображенні може бути: 6 людей, автомобіль та дорога