У Дніпрі на проспекті Поля невідомі підірвали банкомат і викрали готівку

17.03.2021 11:30   -

Вночі 17 березня в Дніпрі на проспекті Олександра Поля недалеко від будівлі “Варуса” прогримів вибух у відділенні “Ощадбанку”, – повідомляє vgorode.

Як повідомили місцеві жителі, вибух стався в будівлі на проспекті Олександра Поля приблизно о 03:20. За попередніми даними, епіцентр припав на банкомат біля входу у відділення “Ощадбанку”. На фотографіях можна помітити, що вибухова хвиля винесла вхідні двері, вибила скло, розвернула банкомат і пошкодила інтер’єр.

В Днепре взорвали отделение Ощадбанка | Новости

До місця вибуху з’їхалися співробітники поліції, вибухотехніки, слідчо-оперативна група, представники служби охорони. Правоохоронці встановлюють обставини інциденту та шукають винних.

Грабіжники підірвали банкомат “Ощадбанку”, забрали гроші і втекли. На щастя, в результаті цього ніхто не постраждав.

На місці фахівці виявили, що за допомогою невстановленого пристрою двоє невідомих висадили банкомат, який знаходився в приміщенні банку. Пограбування пройшло вдало – чоловіки забрали касети з грошима і втекли. За словами очевидця, вони зникли у дворах житлових будинків. На даний момент поліцейські з’ясовують обставини події, намагаються встановити причетних до пограбування і суму вкрадених з банкомату грошей.

Нещодавно, 15 березня близько четвертої години ранку банкомат “Ощадбанку” підірвали в Підгородньому. Грабіжники успішно забрали звідти гроші і втекли. Це сталося на очах у місцевої жительки. Як розповіла жінка, після вибуху двоє невідомих людей в чорному одязі сіли на мотоцикл і поїхали в бік міської ради. В руках у того, хто сидів ззаду була величезна сумка, ймовірно, з вкраденими з банкомату грішми.

Під Дніпром підірвали банкомат