У Дніпрі молодь та діти подарують бійцям ЗСУ обереги, зроблені власноруч

30.11.2018 12:00   -
Автор:

06 грудня 2018 року у Дніпрі до Дня Збройних сил України відбудеться Акція «Для тебе, мій захисник». Про це повідомляє Інтернет-видання «ДНІПРО. ГОЛОВНЕ» з посиланням на прес-службу Молодіжного центру «Освіторіум».
Метою акції є виготовлення власноруч оберегів, подарунків та інших виробів дітьми та молоддю Дніпропетровської області задля вшанування мужніх та героїчних вчинків військовослужбовців України. Усі зібрані речі передадуть військовим Операції Об’єднаних сил.
03 грудня 2018 року у Дніпрі проведуть урочистий захід, на якому відбудеться передача підготовлених речей волонтерам з подальшим транспортуванням до військовослужбовців Операції Об’єднаних сил. Учасники мають приїхати особисто та вручити подарунки. Або ж у термін до 30 листопада 2018 року направити підготовлені подарунки в оформленому вигляді, з переліком речей, які знаходяться у коробці.
Після підведення підсумків найактивніші учасники будуть відзначені на рівні Дніпропетровської обласної ради та комунального підприємства «Молодіжний центр міжнародного партнерства, позашкільної та неформальної освіти «Освіторіум» Дніпропетровської обласної ради».