У Дніпрі дітей з родин АТОвців запрошують на показ фільму «Тільки диво»

16.12.2021 17:55   -

У Дніпрі до Дня святого Миколая для дітей з родин АТОвців організовують показ фільму «Тільки диво». А ще – творчу зустріч з його акторами та авторами, – повідомляє ДніпроОДА.

«До новорічних свят влаштовуємо для дітей розвагу – показ фільму з можливістю побачити акторів наживо.  Це чудова нагода зарядитись позитивними емоціями», – зазначив в.о. начальника управління з питань учасників АТО ДніпроОДА Олександр Чумак.

«Тільки диво» – український фільм в жанрі фентезі. Різдвяна казка розповість про дітлахів, які долають випробування заради порятунку батька. Події відбуваються у Льодовиковий період.

Кінопоказ проходитиме 18 грудня об 11:00 за адресою: м. Дніпро, вул. Олександра Поля, 1, Дніпропетровська облдержадміністрація.

Реєстрація за посиланням.

«Тільки диво» робоча назва «Тільки диво, або До кого приходить Святий Миколай» (англ. Only a Miracle) — український фентезійний фільм режисерки та сценаристки Олени Каретник, сімейна різдвяна казка, події в якій відбуваються в Малий Льодовиковий період.

Історія юнака Северина та його сестри Аніки, які задля порятунку хворого батька, долають низку випробувань та потрапляють у вир пригод. Події фільму розгортаються в переддень свята Миколая. Під дією різдвяного дива головні герої не лише долають труднощі, а й знаходять справжнє кохання та будують міцну дружбу.