У Дніпрі будують нерегульований пішохідний перехід

03.06.2020 14:42   -

У Дніпрі на перехресті Полтавського шосе та вулиці Мохова будують нерегульований пішохідний перехід.

«Уже встановлено опори для світлофорів з жовтими попереджальними сигналами і LED-світильники. Також нанесено розмітку самого переходу термопластиком, який не потребує повторного нанесення фарби три роки. Навколо переходу звели оцинковану огорожу, а також заасфальтували зони навколо розмітки. Окрім цього, оновлено колесовідбійний брус і дорожні знаки», – розповів виконувач обов’язків директора КП «Дніпродорсервіс» Дмитро Герасимов.

Роботи на перехресті Полтавського шосе та вулиці Мохова завершать цього тижня. У майбутньому також можливо встановлять світлофорний об’єкт.

Місцевий мешканець В’ячеслав розповів, що раніше, щоб перейти дорогу, можна було пів години чекати доки проїдуть усі машини.

«Новий перехід більш яскравий і тепер завдяки цьому став помітнішим для водіїв. Цей перехід нам був необхідний і тепер стало безпечніше переходити дорогу на цьому проміжку», – додав В’ячеслав.

IMG_7038.JPG

Це вже другий подібний об’єкт на Полтавському шосе. Перший було облаштовано торік, і якщо будуть позитивні відгуки від мешканців, то роботи з будівництва нових нерегульованих пішохідних переходів на цій ділянці продовжать. Цього ж року з’явиться ще один перехід у районі головного входу до «Дніпроважмашу».

IMG_7011.JPG