У Дніпрі активісти зірвали чергове проросійське зібрання

20.01.2017 11:44   -
Автор:

Громадський активіст, депутат Чечеловської райради Кирило Дороленко розповів, що 19 січня у центральній міській бібліотеці мав відбутися круглий стіл представників проросійськи налаштованих сил. Зібрання було зірване патріотично налаштованими активістами.
Про це він розповів в ексклюзивному коментарі Інтернет-виданню «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Серед учасників круглого столу – відомий у Дніпрі «совєтський офіцер» Віктор Марченко, який організовував антиукраїнські мітинги під час Революції Гідностя. Також там було заявлено про участь Ольги Коваленко, члена Ради Міжнародної організації «Спілка православних жінок», яка базується у Росії. Все це відбувалося під егідою місцевої організації «Патріоти Придніпров’я». Поговорити вони хотіли про те, як співпрацювати громадським організаціям у ситуації, що склалася у нашій країні. Але це тільки ширма. Там знову збиралися піднімати питання захисту російської мови і т. д.
Мене дивує той факт, як цим проросійськи налаштованим організаціям виділили публічну площадку у центрі Дніпра – у міській бібліотеці. І це під час війнми! Крім того, мені стало відомо, що вони збираються у районній бібліотеці. Це комунальні заклади. Я вважаю цей захід черговою провокацією проти України», – сказав він.
Читайте также: В Днепре сорвали форум православных женщин (ФОТО)