У день виборів «Гаряча лінія губернатора» буде працювати цілодобово

23.10.2014 14:50   -
Автор:

26 жовтня у день виборів народних депутатів України у жителів регіону можуть виникнути різні питання. Для того, щоб виборчий процес пройшов максимально комфортно, демократично та відкрито, на всі питання виборців у цілодобовому режимі будуть відповідати представники керівництва облдержадміністрації (з 8-00 26 жовтня до 8-00 27 жовтня). Номер цілодобової гарячої лінії облдержадміністрації: 0 800 505 600.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Для цього був сформований оперативний штаб з організації життєдіяльності області, матеріально-технічного забезпечення виборчих комісій, запобігання порушень виборчого законодавства у день проведення голосування на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року. До цього штабу увійшли керівники департаментів облдержадміністрації.
Якщо у вас на виборчій дільниці виникла будь-яка проблема, що, на вашу думку, заважає проведенню відкритих та демократичних виборів, звертайтеся на гарячу лінію облдержадміністрації 0 800 505 600 та отримайте кваліфіковану відповідь на ваше питання. Вам відповідатимуть фахівці відділу адміністрування державного реєстру виборців, департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації, департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації, управління паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження облдержадміністрації, департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, юридичного управління облдержадміністрації, департаменту взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, управління інфраструктури облдержадміністрації.
Також гаряча лінія губернатора працюватиме напередодні виборів – 25 жовтня – у штатному режимі з 9-00 до 17-00.