У багатоквартирних будинках Дніпра ліквідовують наслідки ворожої атаки

18.07.2022 16:29   -

У Дніпрі комунальники ліквідовують наслідки ракетного удару, якого завдали ворожі окупаційні війська минулого тижня. Внаслідок цього пошкодило 18 житлових будинків комунальної власності. У частині таких будівель вибито вікна з дерев’яної рами. Виконано заміри для встановлення скла. Вже від завтра розпочнеться скління. У тих будинках, де пошкоджено металопластикові вікна, буде й відповідна заміна. На сьогодні нарахували 22 таких вікна.


«Частина мешканців нині відсутня у своїх квартирах, тобто не можемо туди потрапити. Але це питання часу, наші фахівці і там виконають заміри. Наприклад, де були дерев’яні вікна, але пошкоджені на понад 90%, то встановлюватимемо металопластикові. Йдеться про заміну вікон як у квартирах, так і сходових клітинах. Наприклад, у житловому будинку, який найближче розташований до епіцентру вибуху, усі пошкоджені вікна замінимо на металопластикові», — розповів головний інженер комунального підприємства «Жилсервіс-5» Олександр Степаненко.


Він також додав: «При обстеженні покрівель будинків пошкоджень не виявлено. Але остаточно можна буде стверджувати після опадів, оскільки тут м’які дахи. Якщо все ж пошкодження і виявляться, то, звісно, ремонтуватимемо».