Цікавий рекорд збираються встановити на фестивалі у Дніпрі. Охочі зможуть його скуштувати.

26.05.2021 19:06   -

У Дніпрі 29 травня на фестивалі «5 SEASONS EVENT SPACE» встановлять новий рекорд України – «Найдовший коктейль». 

«Ідея встановити такий рекорд з’явилася, коли ми продумували програму фестивалю. Сподіваємося, у нас все вийде. Раніше подібних рекордів в Україні не встановлювали», – розповів організатор фестивалю Сергій Фалюш.

Під час заходу два професійних бармена протягом 3 годин будуть готувати 100 літрів коктейлю класу «лонг» (довгі напої, об’ємом від 16 сантилітра). За основу візьмуть ананасовий сік і лимонний фреш, а також додадуть мікс натуральних сиропів.

В результаті має вийти яскраво-синій напій. Його наллють в прозору 10-метрову трубу з краником для набору коктейлю. Конструкція зроблена з екологічно безпечного матеріалу. Також з трубою можна буде сфотографуватися, так як вона буде частиною фотозоні. Коктейль буде безалкогольним, тому після фіксування рекорду його зможуть безкоштовно скуштувати всі охочі.

Проходити захід буде на території Ostrov River Club (с. Новоселівка, вул. Зарічна, 17). Вхід – 500 гривень (з них 350 гривень – депозит в ресторані). Дітям до 12 років (включно) вхід безкоштовний.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «SSEASONS® 29 в перше рамках заходу пройдуть масажу наступних категорий: класичний (Debutant) .класичний (Professional) травня 2021 Freestyle серив варанти участ: пакет PRESTIGE (28, 29, 30 травня) проживання, харчування, участь, Friends party (гала-вечеря) 3500 грн формаа новий пакет STANDART (29 травня) участь, об.д 1200 грн Friends Party (гала-вечеря) для YCIX учасникв бренд FI.J.I.S. для виступу безкоштновно 1000 грн засоби в програми заходу: ведучий батл поварив .концертна програма костянтин грубич •розграш призв нагородження знак якостi̇" вогняний масаж Friends Party (гала-вечеря) 16.05 Micue проведення Club новоселивка 1.05 онлайн реестраця вдкриеться союз масажних F.1.J.I.S шки 17) за детальною нформацею телефону +38»