«Це означає, що війна триває» – Зеленський з приводу загибелі двох бійців

27.01.2020 06:34   -
Автор:

В неділю, 26 січня пресс-центр ООС повідомив про те, що через обстріли терористів на сході України загинули двоє українських військових.
Президент України Зеленський стисло відреагував на дану подію дописом у Фейсбук.
Втім, хоч допис Президента і висловлює суму із цього приводу, в тексті присутній ряд дивних моментів. Зокрема, Зеленський пояснює українцям очевидні речі – мабуть вважає їх не досить розумними:
«Сьогодні на Донбасі загинуло двоє наших хлопців. Один під час обстрілу, другий – підірвався. Це означає, що війна триває», – мудрує Зеленський.
Авжеж, тільки дякуючи нагадуванням Володимира Олександровича українці знають про те, що війна триває.
Далі Зеленський дивує не менше, зауважуючи, що для припинення війни треба просто хотіти її завершити:
«І що ще з більшими зусиллями треба намагатися її завершити», – констатує Президент.

В коментарях українці реагують відверто, нагадуючи Зеленському, що лише його бажання може бути замало:
«Зеленський, може досить заробляти на війні!? Перестали ж стріляти, а хлопці гинуть! Досить заробляти на крові!», – зауважує один із коментаторів.
Попри всі популістські заяви Зеленського про його здатність швидко закінчити війну, більшості свідомих людей зрозуміло, що в реальності все інакше. Для припинення конфлікту має існувати прагнення до миру в обох сторін.
Крім того, військовий конфлікт на сході України сам Зеленський часто повязував із корупційними схемами П. Порошенка, тож, нині та сама претензія відкрито звучить уже в адресу самого Зеленського – «Досить заробляти на крові!».
З приводу загибелі українських військових редакція висловлює співчуття…
Днепр.Главное