Трамвай у Дніпрі зійшов із рейок і вилетів на зупинку

08.02.2021 07:53   -

7 лютого о 14:40 трамвай № 1 при повороті з вул. Вокзальної на вул. Пастера зійшов з рейок. Другий вагон виїхав за межі колії і зіткнувся із зупинковим комплексом. У результаті аварії була збита жінка, яка стояла у цей час на зупинці. Вона отримала тілесні ушкодження (перелом гомілки та забиття плеча) і була госпіталізована у лікарню швидкої медичної допомоги. Лікування та реабілітація постраждалої буде цілком коштом міста? – повідомляє Дніпровська міська рада.

Наразі на місце події виїхало керівництво департаменту транспорту і транспортної інфраструктури міськради, представники КП «Дніпровський електротранспорт», аварійна бригада та робітники відділу організації безпеки дорожнього руху. Також там працює аварійно-відновлювальна бригада та слідчий. Причини сходження встановить спеціальна комісія КП «Дніпровський електротранспорт».

«На місці події працюють фахівці служби колії «Дніпровського електротранспорту», які відновлюють аварійну ділянку. Це запасна ділянка руху. Нею не пересуваються трамваї за маршрутами. Тобто на графік руху інших трамваїв це не впливає», – сказав заступник директора КП «Дніпровський електротранспорт» Володимир Сусленков. 

Водночас постраждалу 63-річну жінку лікують у клінічному об’єднанні швидкої медичної допомоги, куди її оперативно доставили після події. 

«Пацієнтку доставили у задовільному стані, з переломами двох сегментів: ліктьового відростка та гомілковостопного суглоба. Надаємо усю необхідну допомогу. Після лікування проблем через отриману травму в неї не буде», – сказав завідувач травматологічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги Віктор Федченко.