ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» обіцяє тримати ціну на газ на рівні 7,99 грн за куб до травня

28.10.2021 13:54   -

Для понад одного мільйона клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» ціна на природний газ залишиться незмінною до травня 2022 року і становитиме 7,99 грн за метр кубічний. Про це йдеться у повідомленні компанії.

 «Опалювальній сезон стартував, а разом з ним розповсюджуються чутки про те, що ціна на газ для побутових споживачів може стати захмарною. Дійсно, вартість блакитного палива на світових ринках вже досягла історичних максимумів і мало не щодня била цінові рекорди. Але ми наголошуємо, що всі наші клієнті можуть бути спокійними. Природний газ для побутових споживачів компанія постачатиме за фіксованою ціною до травня 2022 року», – повідомила директор ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Юлія Кузьменко.

У травні поточного року компанія запропонувала побутовим споживачам два довгострокових тарифи – «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж». У рамках цих пропозицій до 30 квітня 2022 року вартість ресурсу зафіксована на відмітці 7,99 грн за кубометр. Аби застрахувати себе від надмірних сум у платіжках протягом опалювального сезону, тариф «Твій газ Рівномірний платіж» підключили майже 12 тис клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут». Найактивніше цією пропозицією скористалися домогосподарства у Кривому Розі – майже 1 700, Дніпрі – понад 1 600 та Кам’янському – більш ніж  900.

Водночас у компанії закликають своїх клієнтів розпочати новий опалювальний сезон без боргів.

«Дніпропетровськгаз Збут» шість років постачає блакитне паливо до домівок споживачів на найвигідніших умовах. У свою чергу громадяни повинні розуміти, що безперебійне газопостачання можливе лише за умови вчасних розрахунків. Нині Дніпропетровська область знаходиться у «червоній» карантинній зоні. Компанія не ініціює відключення газу злісним боржникам. Але подібний мораторій не потрібно сприймати як можливість користуватися ресурсом і взагалі за нього не платити», – зазначила Юлія Кузьменко.