«Тобі треба зайти в бункер і застрелитися», – Андрій Данилко звернувся до Путіна

28.02.2022 10:02   -

Український шоумен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, в ефірі телеканалу Київ висловився про війну РФ проти України.

На сторінці в Instagram артист опублікував відео з ефіру. Данилко, який знаходиться у Києві зараз, звернувся до президента РФ Путіна.

«Я б хотів російським людям, російським артистам, які, звичайно, бояться, може вони так і не думають, сказати, щоб вони прочитали дитячий вірш Корнія Чуковського Тараканище. Ось просто прочитайте його від початку до кінця. Кого боїтеся? Якщо він така пародистка, Путін — подивіться, це все за сценарієм фашистської Німеччини: прийоми, слова, як це все відбувається. Якщо він так хоче залишитися в історії, я чув, що він так пародіює Гітлера чи копіює його вчинки, йому так хочеться бути у підручниках — та ти, звісно, вже у підручниках, Путін! Для того, щоб бути остаточним Гітлером, тобі треба зайти в цей свій, бл *дь, бункер і застрелитися нах *й! Путін, ти не отримаєш Україну, отримаєш дулю», — сказав артист.

Данилко також розповів, що бачився з Путіним на закритій вечірці у 2004 році: «Якби я знав, що таке буде, я б його вбив», — сказав шоумен.