“Тітушки” Януковича повертаються?! П’ятий президент України Порошенко звернувся до Зеленського

10.10.2021 10:51   -

Експрезидент та лідер “Євросолідарності” Петро Порошенко в ніч на 10 жовтня під час спілкування зі своїми прихильниками, що зібралися біля його будинку, пригрозив Офісу президента відповідальністю за сутички, які відбулися в Козині.

У Козині на Київщині десятки молодиків почали прориватися в будинок п’ятого президента України Петра Порошенка, – повідомила народна депутатка з фракції “ЄС” Ірина Геращенко у Facebook.

 За словами п’ятого президента, під його помешкання прибули “російськомовні тітушки, що за гроші готові продати Україну”. Між прихильниками Порошенка й найнятими “тітушками” сталися сутички.

“Цим брудним сценарієм, зробленим за гроші, вкрадені у платників податків, вони намагаються відволікти увагу, щоб уникнути відповідальності. Дякую ветеранам та активістам, які не дали цьому відбутися. Ви усі великі молодці!
Офісу президента я хочу сказати: ви за це будете нести відповідальність. Будете відповідати за бездіяльність провоохоронних органів, за те, що Офіс президента роздає накази про купівлю тітушок, посилає їх сюди, паплюжачи Україну. Володимире Олександровичу, ми вас точно не боїмося, а от ви – боїтеся нас!”
.

Перший український інформаційний телеканал "5 канал" - останні новини дня в  Україні та світі

За даними поліції, в селі Козин розпочалися акції двох громадських організацій з різними точками зору на політичні події в країні. 60 правоохоронців прибули до села для забезпечення громадського порядку. Силовики повідомили, що між учасниками акції розпочався словесний конфлікт, “який поліцейські швидко припинили”.

«Офісу президента я хочу сказати: ви за це будете нести відповідальність. Будете відповідати за бездіяльність провоохоронних органів, за те, що Офіс президента роздає накази про купівлю «тітушок», посилає їх сюди, паплюжачи Україну», — зазначив Порошенко.

Його соратник Юрій Бірюков писав, що учасникам акції заплатили по 500 — 600 гривень за три години. 

Геращенко у свою чергу зазначила, що відбулися сутички, а політсила Порошенка звернулася до радника-уповноваженої з прав дитини Дарини Герасименко з вимогою негайно прибути в Козин і разом з поліцією “убезпечити неповнолітніх від участі в провокаціях”.

Відео сутичок виклав на своїй сторінці у Facebook депутат Київської міськради Погребиський.