Тимошенко використовує інформаційний ресурс, створений та фінансований Москвою

21.03.2019 17:15   -
Автор:

Кандидатка у президенти Юлыя Тимошенко багато років використовує інформаційний ресурс, створений та фінансований Москвою.
Про це на сторінці в Facebook зауважив народний депутат Андрій Немировський, повідомляє Інтернет-видання “ДНІПРО. ГОЛОВНЕ“.
“Рупор однієї вічно другої кандидатки в Президенти газета “Вечірні вісті” має московських засновників. Наголошую: ТОВ “Редакція газети “Вечірні вісті” має засновників ТОВ “БНІОН Трейд М” та ТОВ “Строй-Там 2000″. Обидва – місто Москва. Дані Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб та громадських формувань”,- написав політик.
Народний депутат наголосив, що учасник президентської гонки Юлія Тимошенко багато років використовує інформаційний ресурс, створений та фінансований Москвою.
“5 років триває війна з східним агресором. Є ще у когось сумніви щодо природи цієї політикеси? Є версії, чому вона в найстрашніші дні 2014 року, коли вирішувалася доля держави, вдерлася на засідання РНБО і наполягла на тому, що українська армія не повинна чинити опору москальським окупантам? Є пояснення, чому вона весь час старанно уникала, а коли могла, то й зупиняла, рух України в НАТО”,- підкреслив він.
Читайте також: Кремль має колосальний компромат на Тимошенко, – Палій
Парламентар наголосив: “Зрозуміло, чому вона 10 років тому підписала рабську для України та тріумфальну для Мордора газову угоду? Кому ще неясно, на кого працює ця “людина”? Тій секті “закоханих у Юлю” можу сказати лиш одне: одного разу ви отямитеся і вам буде дуже соромно. Смерті українських воїнів на вашій совісті”.
Резюмуючи, Андрій Немировський зауважив: “А я роблю те, що повинен робити кожен український політик в таких випадках. Вбачаю у цих діях ознаки злочинів. Підготував депутатське звернення голові СБУ. Вимагаю негайної реакції”.
За матеріалами телеканалу “ПРЯМИЙ