Ситуація на Донбасі: Обстріли тривають. Без втрат

21.04.2021 09:17   -

Прес-служба ООС повідомляє про те, що минулої доби, 20 квітня, російсько-терористичні війська на Донбасі здійснили 9 обстрілів українських позицій. Зокрема, бойовики використовували міномети калібру 120 мм, гранатомети і стрілецьку зброю.

Зокрема, неподалік селища ПІВДЕННЕ противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру.У передмісті СТАРОГНАТІВКИ ворог здійснив обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.Поблизу населених пунктів ЗОЛОТЕ-4, що на Луганщині, та ВОДЯНЕ, що на Донеччині, російські окупанти вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї“, – уточнюється в повідомленні.

Бойових втрат і поранених в українських підрозділах минулої доби не було.

Станом на 7 годину ранку, 21 квітня, зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу населених пунктів ПІСКИ та ПІВДЕННЕ ворог відкривав вогонь із Мінометів 120-го калібру. Поблизу селища Первомайське противник відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. В результаті обстрілів наші захисники не постраждали.