Ситуація із коронавірусом у Дніпрі залишається незмінною

26.03.2020 11:12   -
Автор:

За минулу добу у Дніпрі по медичну допомогу з ознаками гострих респіраторних вірусних інфекцій та грипу звернулося 547 осіб. Станом на 26 березня у місті, як і раніше, офіційно зафіксовано 2 випадки коронавірусу. 11 пацієнтів з підозрою на COVID-19 очікують на результати обстеження. Щодо летального випадку, який трапився у 21-й інфекційній лікарні 24 березня, результат обстеження померлого чоловіка на коронавірусну інфекцію виявився негативним.
Про це повідомила під час брифінгу 26 березня медична директорка Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 Надія Сальник.
«Ми бачимо, що всією країною збільшується кількість підтверджених випадків, тож не час розслаблятися. Пам’ятайте, карантин колись закінчиться! Наразі ж щодня нам потрібно дотримуватися певного режиму: щоранкова зарядка або легке тренування всією родиною, особиста гігієна, провітрювання приміщень, вологе прибирання, збалансована їжа. Стежте за станом рідних, особливо тих, хто приймає ліки. Не дозволяйте дітям протягом дня бути у гаджетах або біля телевізорів. Бережіть одне одного!» – зауважила Надія Сальник.