Суперкубок виборов Луческу, але не для “Шахтаря”, а для “Динамо”. Переконливе 3:1 на користь киян

26.08.2020 12:49   -

“Дуже радий, що виграли Суперкубок. Кожен професіонал хоче здобувати титули. Щасливий, що хлопці виклалися на повну та перемогли, навіть за відсутності багатьох травмованих. Перемогли 3:1 – тобто, повністю виконали завдання на гру. Ретельно вивчали матчі Шахтаря в Лізі Європи, шукали сильні та слабкі сторони. Підготувалися дуже добре. Про емоції краще запитуйте у футболістів”,- заявив на післяматчевій прес-конференції головний тренер “Динамо Київ” Мірча Луческу.

Луческу став першим тренером в Україні, який зміг вибороти Суперкубок на чолі двох клубів.

Шахтар Динамо 1:3 25.08.2020 Суперкубок України 2020: як кияни ...

Шахтар активніше розпочав гру, але забило Динамо. На 20-й хвилині Жерсон знайшов Сидорчука на куті штрафного. Капітан навісив на Де Пену, який ударом головою відкрив рахунок. На 31-й хвилині кияни забили вдруге. Голом-красенем відзначився Жерсон Родрігес, який елегантно перекинув П’ятова.

Суперкубок України-2020. «Динамо» перемогло «Шахтар» та вдев'яте ...

Ще в першому таймі Шахтар скоротив відставання. Жуніор Мораєс ударом головою вразив ворота Бущана.
У другому таймі Мірча Луческу випустив на поле, зокрема, Олександра Андрієвського та Франа Соля. Цей дует і організував третій гол Динамо. Перший навісив, а іспанець головою зробив рахунок 3:1 на користь киян, які здобули Суперкубок України-2020, коротко змалювало хід матчу за Суперкубок України видання “Футбол 24”.

Динамо» перемогло «Шахтар» під керівництвом Луческу — Суперкубок ...


Видання НВ розповідає про реакцію в соцмережах на перемогу Динамо. Ось один з розлогих дописів уболівальника:
“Забивали ті, на кого попередній тренер не ставив. Команда ожила, молоді побігли. Втретє поспіль Суперкубок – у Динамо. Вірю у відродження столичного клубу і у те, що судді помічатимуть удари в обличчя і ламання ніг з боку Шахтаря, і не перетворять чемпіонат у гру: допоможи Шахтарю стати чемпіоном)) Луческу вибрав єдиний можливий варіант – на контратаках. І не помилився. А, так, ледь не забув: Динамо грало без шістьох гравців основного складу і кілька футболістів взагалі були на непритаманних позиціях. Так що, ура!)” Zyma Vasyl.

Динамо Шахтар — реакція соцмереж на Суперкубок України 25 серпня 2020

Але були й не таки схвальні коментарі, адже чимало вболівальників не зраділи новому призначенню на посаду головного тренера Динамо. Ось таки саркастичний допис:
“Футбольна філія ОПЗЖ, підсилена тренером збірної Чаушеску, перемогла об’єднану команду “Опозиційного блоку” та РПЛ.
Ви прослухали короткий політзвіт про матч Суперкубку України. А потому шо треба учитися правильно сприймати новини ;)” Володимир Миленко.