Сьогодні передостанній зимовий день і святкова Ніч відкоркування особливої пляшки

27.02.2021 14:57   -

Життя занадто коротке, випий вина! Тож запишіть цю дату у свій щоденник, Open That Bottle Night (#OTBN) проводиться в останню суботу лютого кожного року, цього року це свято припадає на 27 лютого. Відкоркувавши особливу пляшку з особливими людьми, ви зможете долучитися до святкувальників з усього світу і поціновувачів вишуканих трунків, з часом це стане вашою власною щорічною традицією, – розповідає mastermindconsulting.

Зберіть найближчих та найрідніших людей, розкрийте свої спеціальні пляшки з чудовим вином та пригадайте історії, які надто довго тримали у льоху.

Open That Bottle Night - 27th February 2021 • Travelling Corkscrew

Святкуйте, відкривши ту пляшку вина, яку ви зберігали для особливого випадку. Це не обов’язково повинна бути найкращою чи найдорожчою пляшкою вина, але натомість вона може бути тією, що є для вас особливою. Можливо, ви купили його в незабутній поїздці з коханою людиною; можливо, це було дано вам з важливої ​​нагоди. Як би там не було, ви можете нарешті насолодитися цим сьогодні з друзями, родиною чи своїм партнером. Ви можете влаштувати вечірку Open That Bottle Night, де кожен приносить пляшку і ділиться розповіддю про особливість цієї пляшки. Ви можете подарувати комусь пляшку вина, яку вони можуть відкоркувати на святі наступного року. 

З багатьох похмурих темних зимових ночей, ця ніч останнього зимового місяця лютого буде скрашена для любителів вина створенням особливого дня для святкового смакування заповітних пляшок вина, шампанського та міцних напоїв, аби потішитися в колі близьких людей.

Засноване у 2000 році оглядачами “Дегустацій” з 1998 по 2009 рік у The Journal Дороті Дж. Гейтер та Джоном Бречером свято “Open That Bottle Night” – це щорічна нагода, яка має на меті спонукати людей відновити зв’язок між собою за пляшкою та створити хороші спогади з друзями та родиною.

The Wall Street Journal (також відома як The Journal ) – це американська бізнес-орієнтована англомовна міжнародна щоденна газета, одна з найбільших газет в Сполучених Штатах, головна редакція базується в Нью-Йорку. Міжнародні випуски також доступні на китайському і японському мовах. Газета видається в широкому форматі і в Інтернеті. Друкується газета безперервно з моменту її створення – 8 липня 1889 року.

Open That Bottle Night - Locals