Сьогодні о 21:45 в Києві на НСК “Олімпійський” відбудеться надважливий матч збірної кваліфікації на ЧС-2022

31.03.2021 10:09   -

В останній день березня команда Андрія Шевченка проведе свій третій поєдинок зі спробую нарешті здобути першу перемогу у цій кампанії.

Два попередніх матчі закінчилися з однаковим рахунком (1:1), але з різними емоціями. Якщо нічия з французами порадувала, то з фінами – відверто розчарувала. Отож на матч з Казахстаном, як би банально це не звучало, не залишається вибору – потрібні лише три очки. А ще краще – три очки з великою кількістю забитих й малою кількістю пропущених.

Ще ніколи збірна Казахстану не відбирала очки від України. Всього в історії зіграно чотири поєдинки, і всі вони залишилися за українцями. Примітно, що всі матчі були офіційними (жодного товариського) й проходили в доволі конкурентній боротьбі. 2:1, 2:0, 3:1, 2:1 – жодного розгрому чи побиття, – повідомляє ua-football.

Найкращим бомбардиром протистояння є Сергій Назаренко – він забив казахам одразу чотири голи. Двічі забивав Андрій Шевченко, по голу провели Олексій Бєлік та Руслан Ротань. Був також автогол.

Досі Казахстан залишається однією з небагатьох команд, проти яких в України стовідсотково успішна статистика. Але пильнувати потрібно, бо така ж статистика була і проти фінів.

Україна – Казахстан. Кваліфікація ЧС-2022. Група D. Третій тур. Київ. НСК “Олімпійський”. 31.03.2021.Арбітр в полі – Матей Юг (Словенія). Трансляція в Україні – “Україна”, “Футбол 1”.