“Слуга народу” Галушко обматюкав поліцейських, що зупинили його авто

22.12.2021 19:46   -

Нардеп Микола Галушко, що входить до парламентської фракції “Слуга народу” відверто образив поліцейських, що зупинили його авто. Із нецензурною лайкою “слуга” буквально розтоптав гідність правоохоронців.

Така поведінка нардепа тим більше викликає здивування, що Микола Галушко – Голова підкомітету з питань охоронної і детективної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Керівництво партії “Слуга народу” вже вибачилась за дикунство свого посіпаки.

Наша фракція приносить вибачення працівникам поліції й усім, кого могла образити ця ситуація. Як нам вдалося з’ясувати, і це підтверджують дані самого відео, цей інцидент мав місце рік тому, 18 грудня 2020 року. Як стверджує сам депутат Галушко, він знав про існування цього відео, оскільки воно було предметом шантажу з боку тодішнього керівника МВС, який погрожував оприлюднити його у випадку відмови депутата підтримувати в парламенті його ініціативи“, – йдеться в коментарі речниці партії Юлії Палійчук.

Дане відео було зняте поліцейськими в грудні 2020 року. Як повідомляється, поліція зупинила автомобіль Галушка за перетин подвійної смуги рано вранці 18 груня минулого року. Чому відео було опубліковане саме зараз – можна здогадуватись.