“Слуги народу” влаштували в Києві масову передвиборчу акцію, хоч нещодавно закидали нехтування карантином Дніпру

20.09.2020 17:36   -

Сьогодні партія “Слуга народу” презентувала у Києві свою команду до столичних органів самоврядування. Її лідеркою постала вже скандально відома Ірина Верещук.

Вражає те, що за умов карантину, акція була досить масовою і на ній був присутній сам президент Зеленський. Більше того, в часи карантину “слуги” не знайшли іншого місця для свого збіговиська окрім як навчальний заклад – захід відбувся у внутрішньому дворі Київського Національного університету імені Шевченка (!!!).

Ймовірно, “слуги” вирішили просто проігнорувати карантинну заборону на збори понад 100 осіб і вимоги до концентрації людей (1 людина на 20 кв. метрів). А між іншим, Київ знаходиться у помаранчевій карантинній зоні, де діють посилені антиепідемічні заходи – лише за останню добу в столиці виявили 343 нових випадки коронавірусу. Для порівняння – у всій Дніпропетровській області – всього 104.

Свідки повідомляють, що багато присутніх нехтували банальними засобами індивідуального захисту, прогулюючись навіть без масок. Та й на відео з заходу, оприлюдненому самими “слугами”, чудово видно, як багато людей присутні там без масок – зокрема, так зробила і сама кандидатка в мери Києва Ірина Верещук.

Але, все це не заважає “зеленій команді” та їх посіпакам висувати претензії владі Дніпра за “недотримання” карантину та проведені до Дня міста заходи – мовляв, усе це спровокувало зростання кількості хворих, про що на днях розказував міністр МОЗу Степанов.

Знаючи вас, я точно знаю, що ви усвідомлюєте, що таке COVID-19. Ви усвідомлюєте, які ризики становить ця хвороба. Я розумію, що зараз у вас відбуваються політичні процеси, які йдуть по всій країні“, – заявив тоді міністр. Що ж сталося з його позицією, коли зборища організовують його політичні товариші? Вони не усвідомлюють небезпеки?

Ну що, ж критика критикою, але якщо судите інших – то подавайте приклад!

Втім, бути прикладом – це не тактика “слуг”. Головне – це вдала картинка. А критика у “зе-команди” не є засобом конструктивної комунікації – вони її використовують лише в якості можливості збільшити рейтинг перед виборами за рахунок “викриття” опонентів і обливання їх брудом.