«Слуги народа» вже програли місцеві вибори – Світлана Крюкова

08.09.2020 10:18   -

Журналістка Світлана Крюкова в ефірі телеканалу ZIK заявила про те, що «Слуги народа» уже фактично програли місцеві вибори і мають мізерні шанси на приведення своїх людей на мерські посади і створення більшості у місцевих радах.

«Уже зараз зрозумілі основні фаворити гонки, уже зараз очевидно, хто переможе, а хто не переможе. Ми бачимо, що з усієї лінійки мерів, які були заявлені з боку Зе, ніхто не перемагає. Тобто, що вибори для них – це повне фіаско, зрозуміло уже зараз. Нічого особливо вже не зміниться, а можливо ситуація лише погіршиться», – сказала Сваітлана Крюкова.

На думку Крюкової, навіть в умовах програшу на місцевих виборах, «Слуги» навряд чи наважаться на масштабні фальсифікації чи перенесення виборів через карантин. У першому випадку, в умовах нашої демократії, це сильно вдарить по репутації, факти фальсифікації рано чи пізно стануть відомими. Щодо перенесення виборів – то цей крок взагалі не вигідний для команди «Зе», адже рейтинг пропрезидентської сили дедалі стрімкіше падає.

Крюкова рассказала про неприличный подарок Богдану, фото - свежие новости

«Слуги» вже змирились із поразкою, вважає Крюкова, доказом чого є досить млява передвиборча кампанія партії і вельми скромна медійна підтримка кандидатів. На її думку, пропрезидентська партія вирішила задовольнятись тим залишковим рейтингом, який ще є – саме тому переносити вибори влада не буде.

Нагадаємо, що в даний момент, рейтинг “Слуг” серед тих, хто визначився з вибором – 30%. Втім, до виборів ще майже 2 місяці і опоненти пропрезидентської партії можуть збільшити свою популярність за рахунок тих, хто не визначився з вибором.