“Слуги народа” планують співпрацю з ОПЗЖ

06.08.2020 19:34   -

Один із керівників політичної сили “Слуга народа” в інтерв’ю виданню “Бабель” розказав про те, що дана партія зовсім не проти співпрацювати в місцевих радах з проросійською партією “Опозиційна платформа – За життя”. Більше того, саме безпринципність згаданої політсили є критерієм, що визначив для “слуг” майбутніх “компаньйонів”.

У них [керівництва ОПзЖ – ред.], на відміну від «Голосу» та «ЄС», немає ідеологічних вимог — вони абсолютно прагматичні та зрозумілі“, — розповів представник СН виданню.

За інформацією «Бабеля», раніше «Слуга народу» провела соцопитування серед своїх виборців, щоб зʼясувати, з якою з партій після виборів вона може створити коаліцію в місцевих радах і не втратити при цьому рейтинг. За даними цього опитування, 37% відповіли «з жодною», а 50% — не проти співпраці з ОПзЖ. 

Якщо безпринципність ы выдсутнысть “ідеологічних вимог”- це показник для можливої співпраці, то про “слуг народа” можна зробити багато висновків.

Як би там не було і якими б не були особливості сучасної політики, керівників держави від звичайних громадян завжди відрізняла впевненість у якихось ідеалах, принциповість позиції, що давало виборцям впевненість у тому, що обрані ними політики реалізують запропоновані на виборах ідеї і вистоять, завдяки принциповості, численним спокусам.

Але це все не про “слуг”, яким, здається, завжди “какая разница”.