Січеславщина сьогодні є транспортним хабом для тих, хто хоче виїхати із зон бойових дій

08.03.2022 11:32   -

Станом на 12:00 сьомого березня усі дороги області проїзні. Штучні споруди, мости, шляхопроводи та транспортні розв’язки не зруйновані. Наразі в області йде погіршення погоди. Очікується зниження температури, тож дороги області активно обробляють. 

«Додатково інформуємо, що у Черкаській області у зв’язку зі зниженням температури встановлено пункт обігріву, аби ті, хто перетинає кордони України, мали можливість зупинитися та обігрітись», — зазначив начальник Служби автодоріг в Дніпропетровській області Олександр Коломійцев. 

Щодо обмежень руху, то у нашому регіоні їх немає. Усі, хто хочуть скористатись проїздом через нашу область, можуть без проблем це зробити. Але є обмеження на державних дорогах України. За ранок 7-го березня було зафіксовано 300 звернень до Служби автодоріг в Дніпропетровській області щодо проїзду в напрямку західних областей. 

«Великий потік транспорту спостерігається на трасах: М-16 (Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка), Н-16 (Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань), Т-0202 (Могильов – Подільський – Ямпіль – Крижопіль – Бершадь – Умань), М-30 (Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка — Луганськ — Ізварине). Саме за цими напрямками знижено трафік руху», — зазначив Олександр Коломійцев. 

Також він нагадав про те, що всі жителі Дніпропетровщини, які планують виїзд за межі області, можуть звернутися до цілодобової диспетчерської служби за телефоном +380950097090. Там нададуть актуальну інформацію щодо ситуації на дорогах області та України.