Штаб Нацзахисту пропонує новому губернатору створити Штаб Реформ (ЗВЕРНЕННЯ)

06.04.2015 12:04   -
Автор:

Штаб національного захисту Дніпропетровської області написав відкритого листа губернатору Валентину Резніченку. З огляду на складну ситуацію в країні та беручи до уваги досвід взаємодії громадськості та влади пропонується створити Штаб Реформ.
Про це повідомляє видання “ДНЕПР. ГЛАВНОЕ”.
Відкритий лист Голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації
Ми, Штаб національного захисту Дніпропетровської області – активна громада Дніпропетровщини – громадські діячи, волонтери, добровольці та інші небайдужі мешканці області, завжди знаходили конструктивний діалог з владою всіх рівнів. Штаб пройшов непростий шлях від свого заснування у часи Майдану, також приймаючи активну участь у протистоянні агресору з часів анексії Криму та до початку війни і ставши основою формування перших добровольчих батальйонів та волонтерського руху.
Сьогодні ми приймаємо ваше призначення на посаду Голови Дніпропетровської ОДА, як позитивний тренд оновлення та можливість проведення реформ у Дніпропетровській області. Ми вважаємо, що разом з Вами до керівництва області прийдуть професіонали та справжні патріоти України.
Зі свого боку ми готові шукати спільні точки перетину в інтересах області та держави. За час, який вже став історією було багато зроблено завдяки спільним діям Штабу з екс-головою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським. Завдяки цій співпраці вдалось стабілізувати ситуацію та забезпечити безпеку області і міста, зробити все можливе для укріплення кордонів області. Усі наші зусилля були спрямовані на боротьбу з зовнішнім ворогом для захисту незалежності нашої Держави.
З огляду на складну ситуацію в країні та беручи до уваги наш досвід взаємодії громадськості та влади пропонуємо створити Штаб Реформ. Створення такого об’єднання дозволить громаді Дніпропетровщини ефективніше генерувати, обговорювати та впроваджувати в життя реформи в усіх сферах життєдіяльності області.
Не менш важливою метою створення Штабу стане також моніторинг дій усіх ланок місцевої влади, побудови реального механізму впливу громадськості на прийняття рішень влади усіх рівнів в інтересах громадян та суспільства. Це стане новим етапом розвитку області та дозволить розбудовувати систему влади Дніпропетровщини у відповідності до соціально-економічних потреб громадян та держави!
Разом сила! Слава Україні!
З повагою Керівник Штабу національного захисту Дніпропетровської області Ю.М.Береза