Сергій Притула йде в мери

11.08.2020 17:45   -

Відомий український шоумен і комік Сергій Притула заявив про те, що балотуватиметься на виборах міського голови Києва.

Про висування кандидатури Притули 11 серпня повідомляється на сайті партії «Голос». Притула є членом згаданої політсили і його кандидатуру підтримала теперішня лідерка партії Кіра Рудик.

«Сергій Притула не має доводити свою любов до країни — за нього давно говорять його дії. Він вже сьомий рік підтримує наших бійців на Сході, має активну громадянську позицію та жодного разу не зрадив її. Він не має друзів-олігархів, ніколи не опинявся в центрі скандалів — це чесна й порядна людина, яка має величезне бажання нарешті припинити дерибан та руйнацію Києва. Я вірю, що він здатен зробити його сучасним, дружнім й комфортним містом для життя», – сказала Рудик.

Сам Притула погодився із пропозицією і подякував однопартійцям за довіру.

«Я тут живу, тому я розумію, що єдиний спосіб щось змінити навколо нас — це взяти на себе відповідальність за зміни. Відповідальність від небайдужості відрізняється однією штукою — дією. Тому для мене за честь перебувати зараз серед вас — людей, які взяли на себе відповідальність та вирішили йти на вибори. Я вдячний вам за це рішення. Ми з вами готові до відповідальності. І сьогодні я готовий сказати — я тут живу, в Києві, в столиці України — і я йду на вибори київського міського голови. Я дякую «Голосу» та всім, хто мене підтримує, за величезний кредит довіри. І я здатен виправдати цю довіру», – зауважив кандидат у мери.