Серед дніпропетровських журналістів оголосили конкурс

24.02.2015 13:20   -
Автор:

Оголошено початок прийому робіт для участі у щорічному творчому конкурсі ДОО НСЖУ.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
Щорічний творчий конкурс засновано Правлінням Дніпропетровської обласної організації Національної спілки журналістів України з метою підвищення майстерності журналістів та встановлення високого професійного рівня для молодих колег, також з метою удосконалення принципів демократичної преси в суспільстві, утвердження морально-етичних і правових норм діяльності ЗМІ, участі журналістів у вихованні патріотизму, духовності суспільства, утвердження принципів толерантності та міжнаціональної злагоди в суспільстві, формування позитивного іміджу Дніпропетровщини.
Подати свою роботу на конкурс може кожен член НСЖУ, який професійно займається журналістикою в Дніпропетровській області – без обмежень за віком, місцем проживання, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), і т.ін.
Конкурс проводиться у таких номінаціях:
Номінація «Вірність професії»
Номінація «Журналістське розслідування»
Номінація «Краща публіцистична робота року» ім. Аркадія Пальма
Номінація «Краща журналістська робота року» ім. Олександри Дем’яненко
Номінація «Люби і знай свій рідний край» ім. Павла Богуша
Номінація «Журналістський дебют» ім. М.Шутя.
До участі у конкурсі подаються роботи, які були оприлюднені в період з 25 квітня 2014 року по 25 квітня 2015 року. На кожну роботу, подану на конкурс, оформляється окрема заявка. Конкурсні роботи надсилаються подаються не пізніше оголошеного терміна – 25 квітня 2015р.
Конкурсні роботи, оформлені належним чином (умови подання робіт у ПОЛОЖЕННІ про щорічний творчий конкурс ДОО НСЖУ до Дня журналіста України), надсилаються на електронну адресу ДОО НСЖУ dnepr.nsju@gmail.com з поміткою «На конкурс. Номінація…. (вказати назву номінації)» в темі листа.
Назва файлу анотації для конкурсної роботи повинна співпадати з назвою файлу конкурсної роботи. Також конкурсні роботи можуть бути доставлені або надіслані за адресою ДОО НСЖУ: 49000, м. Дніпропетровськ, вул. Комсомольська, 8 із зазначенням “Творчі конкурси ДОО НСЖУ” (контактні телефони: (056) 744-16-46, 744-31-62, 098-610-69-11).
Детальна інформація про умови участі у конкурсі – у ПОЛОЖЕННІ про щорічний творчий конкурс ДОО НСЖУ до Дня журналіста України