Криворізькому “Правому сектору” виповнюється рік: “Суспільство таврує нас “провокаторами”

24.02.2015 12:32   -
Автор:

Сьогодні виповнюється рік з моменту створення криворізького осередку “Правого Сектору”. За цей час було проведено декілька десятків акцій прямої дії проти олігархічно-кримінальної системи та агітаторів сепаратизму та московського імперіалізму, кажуть в організації.
Про це повідомляє видання «ДНЕПР. ГЛАВНОЕ».
«Саме в день коли патріотичні сили Кривбасу взяли під контроль міськвиконком – сформувалася наша команда.
Ми пережили багато сумних подій, але в мить загального розпачу ми не ридали, а готувались до бою. Через наш осередок пройшло багато достойних(і не дуже) людей. Частина відсіялася, але ті хто залишились – стали міцним стержнем націоналістичних сил Кривого Рогу.
Нашим осередком було проведено декілька десятків акцій прямої дії проти олігархічно-кримінальної системи та агітаторів сепаратизму та московського імперіалізму. Наша безкомпромісна боротьба з всіма формами криміналітету та московськими блюдолизами ініціювала всебічний тиск на нашу організацію, як з боку суспільства, що таврує нас “провокаторами”, так і з боку представників влади, що наразі представляють не національні а кримінальні інтереси. Але навіть після цього ми не пішли на компроміс, перш за все з нашою совістю, тому продовжуємо діяти виключно в інтересах української нації.
Читайте також: Найсвіжіше інтерв’ю Яроша у лікарні Дніпропетровська (ВІДЕО)
Ми постійно допомагаємо фронту, збирамємо та перевозимо велику кількість допомоги нашим воякам з Добровольчого Українського Корпусу. Але й самі не залишаємось осторонь – в ДУК воює багато наших, криворізьких, побратимів. І саме навколо нашого осередку наразі формується 14-й запасний батальйон ДУК.
Ведеться активна робота з громадськістю – проводяться вишколи, марші, зустрічі зі школярами/студентами, розповсюджуються агітаційні матеріали. Фронт роботи великий і не обмежується збройною боротьбою, тому всі бажаючі можуть прийняти участь в роботі осередку», – зазначається у повідомленні ПС.