Сексуальні австралійські пожежники знялися для благочинних календарів

11.10.2020 16:44   -

Користь від продажу календарів, – це «Цілющі копита», створена для допомоги дітям, які страждають на аутизм та Аспергера. Зараз благодійна організація також допомагає повернутим ветеранам, які страждають на ПТСР, та людям похилого віку з деменцією та хворобою Альцгеймера.

“Цього року ми підготували 6 унікальних календарів на 2020 рік, в яких представлені найгарячіші пожежники Австралії із рятувальними котами, собаками та конями … Ми також випустили календарі, на яких представлені австралійські тварини та навіть видання сільськогосподарських тварин”, – сказав директор myGC директор Девід Роджерс.

Австралійські пожежники випустили календар на 2020 рік на підтримку тварин і дикої природи.

На фотографіях рятувальники позують з котами, коалами, кенгуру, кіньми, собаками, качками і курчатами.

Відзначається, що з 1993 року пожежні з міських, сільських і корпоративних служб, а також армії і авіації Австралії беруть участь у відвертій фотосесії, для популяризації благодійності та натхнення людей на заняття спортом.

На першому виданні австралійського календаря пожежних були представлені “пожежники з міських, сільських, збройних сил, авіації та служб пожежогасіння Австралії”, що представляли сорочки для підтримки місцевих та міжнародних благодійних організацій.

За 27 років надходження від календарів перетворилися на пожертви на суму 3 мільйони доларів різним благодійним організаціям, і благодійний проєкт лише збільшився і ставав гарнішим із плином часу..

В цьому році до героїв календаря також приєдналися колеги з Франції та Німеччини. Спільно вони випустили шість видів календаря, п’ять з яких із зображенням пожежників з тваринами.

Вітальні листівки

Австралійський календар пожежників має багате минуле підтримки деяких найбільших австралійських організацій дитячої лікарні, однак цього року організація вирішила підтримати місцеві менші благодійні організації з більшим акцентом на корінних австралійських, рятувальних та терапевтичних тварин.

“Ми вважали, що важливо допомогти деяким меншим благодійним організаціям, про які громадськість ніколи не чує”, – сказав Роджерс.

“Ці громадські організації невтомно працюють у своїх місцевих громадах, роблячи величезне значення для життя людей”.

Однією з благодійних організацій, на яку надходитимуть кошти від продажу календарів, є власна лікарня дикої природи Керрумбін у Голд-Кості.

Лікарня для тварин вже понад 70 років доглядає за пораненими корінними австралійськими тваринами, і цього року буде лікувати понад 11 000 поранених тварин.

Зрозуміло, що пожертвувані кошти з календаря підуть на придбання нового обладнання та фінансування досліджень захворювань, що вражають популяцію коали, що є ще кращою причиною для того, щоб ви мали лапи за найгарячішим (і наймилішим) календарем.

Ви можете придбати Календарі на веб-сайті тут .

А поки ви чекаєте, календарі поштою, подивіться на робочі моменти фотосесії, тобто зазирніть за лаштунки: