Саакашвілі вертається до Грузії, де на нього чекає в’язниця

28.08.2020 08:24   -

Міністр юстиції Грузії Теа Цулукіані відповідає на відеозвернення колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. Цулукіані каже, що вони вітають, якщо Саакашвілі приїде до Грузії, і, за її словами, екс-президента на кордоні чекає процедура затримання, розповідає «Грузія Online».

«Ми, звичайно, вітаємо, якщо він прибуде до Грузії. Його безсумнівно на кордоні чекає процедура затримання та звичайно ж грузинська в’язниця. Він перебуває у розшуку, і вироки, винесені проти нього декількома інстанціями, набули сили, які він може потім переглянути (перепровірити), коли перебуватиме у грузинській в’язниці», – каже Теа Цулукіані.

Суд у Тбілісі дав Саакашвілі три роки тюрми заочно. РЕАКЦІЯ | Новинарня

Третій президент Грузії опублікував відео, в якому він повідомляє, що повертається .

«Впродовж усіх цих семи років не було жодного дня, щоб я не цікавився новинами Грузії, і я точно знаю, моя робота на посаді президента не була марною, і багато з того, що ми створили, до сих пір збереглося і працює, але в той же час, коли я чую новини з Грузії, я точно розумію і знаю, що ми можемо жити набагато краще і кожен грузин може бути багатим і це у нас вийде разом! Я повертаюся!», – заявив Саакашвілі.

Саакашвили Михеил: Саакашвили в Грузии ждет тюрьма (27.08.20 15:07) «  Политика Украины | Цензор.НЕТ